Libnet.ro
UNICEF

06:30

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Accidentul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Accidentul

Ia povesteste, Gheorghe, cum o fo` cu accidentul de masina? -Apoi, o fost ase: noi am mars pa drum tat`nainte si cand drumu` o luat-o spre stanga, noi tat `nainte. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Frumusetea

Ardeleanul soseste cu intarziere la impartirea darurilor, iar Dumnezeu ii spune amarat: - Imi pare rau de tine, nu mi-a mai ramas decat frumusetea si prostia, fiule, ce sa-ti fac? Alege-ti. - Apai, Doamne, frumuset.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: La film

Pentru a-i atrage pe ardeleni la filmul Fast and Furios, acesta ruleaza la cinema sub numele de Slow and Calm! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Speranta

Bula a vizitat la spital invatatoarea rau bolnava: Nu exista nici-o speranta, povesteste el trist colegilor de clasa, maine revine la scoala! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Fosta sotie

Sotia lui Bula incepuse sa se ingrase atat de rau incat acesta nu a mai rezistat si i-a spus: B: - incepi sa semeni cu fosta mea sotie. Sotia: - Dar tu nu ai mai fost casatorit inainte de.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Clase

Azi-dimineata m-am trezit ca tipa un politist la mine : - Bai ! Tu cate clase ai ?! - Doua clase . - Bai , dar prost mai esti ! N-ai fost in stare sa faci nici macar patru clase ca mine ! Ha ! Ha ! Ha !.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Moldovenii in Franta

Sotul si sotia, moldoveni, sunt pentru prima data la un restaurant, in Paris. Se apropie chelnerul de ei, le da meniul, totul in franceza. Sotul incearca sa faca o comanda: Silvuple, le carne,.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Revelionul

Alinuta si prietena ei se intorceau de la Revelion pe la 3 dimineata. Neavand nici un mijloc de transport si nici bani de taxi, ele s-au hotarat sa fure un autobuz dintr-un garaj pe langa care tocmai.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Elicopter

Q: Ce au facut oltenii cand au vazut elicopterul ? A: S-au dus in padure sa ii caute cuibul .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: invatatoarea

La o sectie de politie este adusa o femeie care a trecut pe rosu. Politistul de serviciu incepe interogatoriul: - Daniel C. - Varsta? - 27 de ani. - Ocupatia? - invatatoare. Politistul se.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Soacra

Discutie intre doua blonde: - I-am cumparat soacra-mii un sampon din ala cu volume control. - Si, cum e ? - Nu e bun de nimic, inca o aud.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )